снимка: Youtube.comАтаката над Сирия е поредната черна страница в историята на

...
снимка: Youtube.comАтаката над Сирия е поредната черна страница в историята на
Коментари Харесай

Лекар от Сирия във Варна: Разбра се, че САЩ и съюзниците им са истинския ни враг

снимка: Youtube.com

Атаката над Сирия е следващата черна страница в историята на агресора Съединени американски щати. Този удар беше осъществен без наказания от Организация на обединените нации и Съвета за сигурност и за следващ път Съединени американски щати постановат правото на мощ против силата на правото против една суверенна страна. Това съобщи във варненското студио на Дарик доктор Молхам Газал - зам.-председател на Асоциацията на сирийците в България и оглавяващ организацията във Варна. 

 
Той акцентира, че офанзивата не е постигнала нищо, а експанзията против Сирия е почнала без никакво следствие дали е употребявано в действителност химическо оръжие.
 
„ Не може велики страни да вземат решение да атакуван суверенна страна и да претендират, че поддържат демокрацията. Америка навлезе по противозаконен метод в Сирия. След въздушната офанзива, в деня на бомбардировките, хората излязоха на улицата, с цел да честват успеха над тиранията. Повечето схванаха кой е същинският зложелател – Съединени американски щати и съюзнизците им, които по силов метод желаят да сменят ръководството ”, добави Газал.
 
По негови думи сходно нахлуване заплашва международния мир, освен Сирия.
 
Башар Асад е легален президент, определен с демократични избори. Повечето сирийци го поддържат и доказателство за това е 7-годишното му ръководство под напън. В момента той има поддръжка и всички са съдружници на ръководството, защото има по-опасен външен риск, счита доктор Газал. Той акцентира, че доста бежанци към този момент се връщат в Сирия, защото не се усещат добре на непознато място.

„ Тези, които по една или друга причина бяха принудени да напущат домовете си, се връщат. Повечето са избягали от терористите, не от ръководството ”, разяснява сириецът, който не чака още удари и нови набези над страната.
 
Оттук нататък сирийската войска ще продължава да разчиства регионите, които към момента се управляват от бунтовници. Изгонване на американските бази и намиране на решение за евакуиране на турската войска от територията на Сирия са другите задания, които би трябвало да бъдат изпълнени, счита доктор Газал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР